avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... DU pensionar la jumatatea anului
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

DU pensionar la jumatatea anului

Cum completez declaratia unica daca la jumatatea anului am iesit la pensie? Imi continui activitatea de PFA, dar nu mai platesc CAS...
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 23:56, 9 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred că soluția este să completați două module: in primul completați cu veniturile până la data ieșirii la pensie, o treceți ca dată a încetării activității - perioada in care plătiți și CAS, și CASS - iar în al doilea modul începeți activitatea în următoarea zi fără plata CAS.
Mulțumesc mult pentru răspunsul prompt. Așa voi face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica pentru 2018 Margacc Margacc Buna ziua, Sunt PFA si incerc sa imi completez declaratia unica. Am cateva nelamuriri pentru care va rog sa ma ajutati. In declaratia unica completata in ... (vezi toată discuția)
Contribuții cas și cass pfa pensionar Derulator Derulator Bună ziua, Începând cu luna august 2019 am ieșit la pensie, dar îmi continui activitatea ca PFA. Ce documente sau declarații trebuie să depun la ANAF ... (vezi toată discuția)
Întâmpin câteva dificultăți legate de completarea declarației unice pentru pfa cu venit 0, vă rog să mă ajutați Bogdan52 Bogdan52 Buna ziua, Intampin cateva dificultati legate de completarea formularului pentru declaratia unica. Sunt PFA individual cu impozitare in timp real, insa anul ... (vezi toată discuția)