avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... RETRAGERE NUME DUPA DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

RETRAGERE NUME DUPA DIVORT

fosta sotie ,pe langa unele probleme de lacomie cumulate cu stari de depresie si ceva plangeri penale soldate cu iup,imi tarfaleste numele si as vrea o solutie "daca exista" sa pot cere in instanta sa -si schimbe numele pe care l-a luat cu acordul meu dupa divort!

multumiri anticipate!

am editat mesajul inlocuind majusculele cu litere mici, va rugam sa cititi regulamntul forumului si sa nu mai folositi majusculele nejustificat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Ianuarie 2010
George, Avocat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 12:24, 4 Ianuarie 2010
Adresati-va instantei de judecata , in vederea schimbarii numelui sotiei .
Nu exista posibilitati legale de revenire asupra acordului dat initial,acord de care instanta a luat act printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-cu pastrarea numelui de catre sotie. Borza Borza Sotia a introdus actiunea de divort cu solicitarea de desfacere a casatoriei, cu revenirea la numele avut inainte de casatorie. Ulterior dupa ce s-a introdus ... (vezi toată discuția)
Divort adi78 adi78 Buna ziua, am si eu o intrebare la voi toti. Care este procedeul unui divort cand unul dintre soti nu este deacord cu divortul desi locuiesc despartiti de mai ... (vezi toată discuția)
Pastrarea numelui sotului dupa divort mariana serban mariana serban Dca divortez am dreptul sa pastrez numele de fam al sotului,deoarece va trbui sa preschimb f multe acte....si asta cere timp.Multumesc (vezi toată discuția)