avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea ...

Bună seara! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea întrebare: un funcționar public poate sa ocupe un post de administrator financiar cu 0.5 norma într-o scoala ? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:58, 10 Februarie 2021
Legea 161/2003
art. 96
...
(2) Funcționarii publici nu pot deține alte funcții și nu pot desfășura alte activități, remunerate sau neremunerate, după cum urmează:
a) în cadrul autorităților sau instituțiilor publice;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul functii liviu_s liviu_s Buna ziua sunt angajat cu 0.5 norma administrator financiar la o scoala gimnaziala Acum cateva zile am obtinut un post de Inspector la o Primarie Ca ... (vezi toată discuția)
Contabil scoala PaulinaDospina PaulinaDospina Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca are voie contabilul primariei, care este functionar public, sa preia functia de contabil sef de la scoala (in cazul in ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt functionar public iar mama mea este o persoana ... Alionia Alionia Buna seara! sunt functionar public iar mama mea este o persoana cu maxima dependenta. Intrebarea mea este daca eu, in calitatea pe care o am, pot sa am un ... (vezi toată discuția)