avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... as dori sa imi spuneti daca incaperile unde se arunca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

as dori sa imi spuneti daca incaperile unde se arunca gunoiul ...

as dori sa imi spuneti daca incaperile unde se arunca gunoiul apartin de bloc ca la mine la etajul 3 a venit un locatar de la etajul cinci a inchis cu lacatul spunind ca este a lui,imi puteti spune daca aveti o solutie?multumesc
Cel mai recent răspuns: Laurentiu76 , utilizator 06:56, 10 Februarie 2021
Ghena de gunoi reprezinta conform disp L nr 196/2018 parte comuna
Partea comuna nu poate fi utilizata exclusiv de catre un proprietar decat cu acordul vecinilor,al asociatieid e proprietari prin inchierea de contract de concesiune sau de folosinta
Sesizati oficial presedintele de asociatie care in calitate de reprezentant legal al asociatiei de proprietari detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile necesare respectarii dispozitiilor in vigoare
multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii de etaj au decis să înlocuiască ușa de la ghenă cu una termopan cu yală fără să mă consulte, iar acum îmi cer 78 de lei ca să-mi dea cheie. e legal? Roxana Sotarnel Roxana Sotarnel Buna ziua. Sunt proprietarul unui apartament dintr-un bloc in sectorul 3. Vecinii de etaj au luat decizia de a se inlocui usa de la ghena cu una de termopan ... (vezi toată discuția)
Ghena focar de infecție Thinina Thinina Cu respect, Expun caz Am reclamat o ghena infecta de 4ani Nimic, O ghena interioara de bloc cu tubulatura veche și infecta, un focar de infecție cu ... (vezi toată discuția)
Uscatoria de la bloc mihaela_alexandra_26 mihaela_alexandra_26 Buna ziua! Am si eu o întrebare referitoare la folosirea uscătoriei. In apartamentul in care locuiesc nu am balcon, nici posibilitatea de a face unul (stau ... (vezi toată discuția)