avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident rutier super usor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident rutier super usor

eram in wk la tg neamt si ma deplasam in spatele unei alte masini din sesnin incetineste fara actionarea pedalei de frana si din prostie ma opresc prea aproape de el. incerc sa il depasesc dar masina cealalta vine catre mine cu spatele si se sprijina in a mea. din comoditate si nevrand sa ma cerc si sa scap cat mai repede caci celalt a zis ca am intrat in el, mergem repede la politie zic cum vrea ala si totul se termina (familia ma astepta la gratar in timpul asta). masina mea era a firmei la care lucrez si aflu cu surprindere ca nu mai era valabila asigurarea (iau amenda aferenta + ca nu am pastrat distanta), celalat zice ca el si-o face pe CASCO si merg inapoi la gratar sa ma bucur de wk. peste vreo 3 zile primesc telefon ca cei de la CASCO nu vor sa ii faca masina si sa ii dau asigurare. eu de la firma nu am primit asigurare pt ca un bou de acolo a uitat sa o faca.
ce se poate intampla, adica in cazul in care o sa fiu dat in judecata desi pacubele sunt infime masini abia s-au sprijinit una de alta la mine (avand culoarea argintiu) nici nu se vede dar la el se ved 2-3 zgaraituri .... daca era masina mea aveam asigurare 100 % dar asa nu stiu ce sa zic ... stiu ca era obligatia mea sa verific cand ma urc la volan daca am sau nu asigurare ulei etc... dar totusi ...
si inca o intrebare daca ma da in judecata si eu nu mai recunosc ca e greseala mea caci v-am zis am sper ca scap repede si ma duc inapoi la gratar am vreo sansa?
voi pierde sa zicem in instanta voi fi nevoie sa ii schimb spoilerul spate sau doar sa il vopsesc... nu am mai avut si nici auzit de accidente atat de stupide...

va multumesc anticipat....
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 02:34, 21 Februarie 2008
Este mai convenabil sa achitati reparatia, in situatia in care pierdeti litigiul veti mai avea de platit si cheltuielile de judecata.
Din 2 aug 2006 pana in februarie 2008 cu siguranta a rezolvat problema:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare contract vanzare cumparare autoturism folosit chis remus chis remus salut.am si eu o problema mare pot sa zic si am nevoie de ajutor...sa va explic cum sta treaba.am postat pe un site de tranzactii auto un anunt de vanzare a ... (vezi toată discuția)
Probleme asigurator astra AdrianAurelian AdrianAurelian In primul rand salutare la toata lumea.:D Problema mea este urmatoarea: pe data de 10.01.2010, am dat cu masina (Cielo) intr-un taximetrist., in Craiova(KIA ... (vezi toată discuția)
Tamponare cu o masina cu numere straine. iamcristina iamcristina Buna ziua. Joi ma duceam la Bucuresti impreuna cu sotul meu si in Saftica, la o trecere de pietoni, am oprit sa acordam prioritate unei doamne. Am asteptat noi ... (vezi toată discuția)