avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună. Puteți sa îmi spuneți dacă se poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună. Puteți sa îmi spuneți dacă se poate actualiza rlv.ul ...

Bună. Puteți sa îmi spuneți dacă se poate actualiza rlv.ul apartamentului deoarece sunt făcute câteva modificări la bucătărie și anume: inițial în bucătărie erau 2 debarale care au fost demolate și un perete a fost spart pana la jumătate și scoasa ușa de la bucătărie?
Ce presupune aceasta actualizare ca și durata, costuri și documentație? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2021
Nicodya, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:31, 10 Februarie 2021
Presupune o expertiza facuta pe baza facuta de un expert in structuri de rezistenta care sa ateste ca nu a fost afectata structura de rezistenta a blocului impreuna cu o actualizare a schitei cadastrale. Se depun impreuna la OCPI de un expert cadastral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari imobil - fara autorizatie de constructie alin.zaharia alin.zaharia Buna ziua, Va rog daca se poate ca cineva sa imi ofere raspuns la 2 intrebari cu privire la un imobil pe care intentionez sa il cumpar prin creditare: 1. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua eu vreau sa vand un apartament care este înscris in ... Adry253 Adry253 Buna ziua eu vreau sa vand un apartament care este înscris in cartea funciară , dar schița nu corespunde fiind făcute modificări in 2004 (a fost dat un ... (vezi toată discuția)
Amenajare apartament fara autorizatie de construire danny11 danny11 Buna! Dupa cumpararea apartamentului am spart peretele de sub geamul din bucatarie spre balcon spre a crea o usa de acces in balcon, unde am mutat bucataria, ... (vezi toată discuția)