Urma să îmi iau fetița de la grădiniță (la cererea fetiței ), eu cu mama ei suntem în proces de divorț . Lucrez in străinătate ,fetița locuiește în România împreună cu mama ei . Sunt in concediu în România la domiciliu din buletin ,de pe data de 5 ianuarie 2021 .Fetița de la acea dată și până astăzi (pe 21 febr.o sa plec din nou) a petrecut cu mama maxim 6 zile ,dorința ei ferma fiind sa locuiască și să petreacă cu mine cea mai mare parte a timpului . In acea zi in care am fost sunat de acel polițist doream sa merg la grădiniță sa îmi iau fetița la cererea expresă a ei .Mama nefiind deacord a sunat la acel post de politie spunând că eu o sa merg sa îmi iau copilul cu forța . Mă interesează atitudinea polițistului care din discuția avută cu el mie mi sa părut că are o atitudine favorizantă pentru mama neexistând dovezi precum că eu as urma să încalc într-un fel sau altul legea și clar nu am avut o intenție in acest sens. Am o parte a convorbirii cu dânsul înregistrată de la un moment dat când mi se pare că prevenția dansului pare a fi mai mult un act de intimidare. Iubitul soției este polițist și mă gândesc că este posibil sa se cunoască cu acest șef de poliție local . Mă interesează să știu dacă se poate lua vreo măsură juridică în cazul în care se va dovedi că acest angajat al poliției prin procedura și atitudine a greșit . Tot repeta că el dorește să prevină că îmi oferă sugestii ,etc... Și toate aceste 16 minute de conv telefonică doar pentru că a primit o sesizare telefonică de la soția mea precum eu as merge la grădiniță și mi-aș lua fetița cu forța .(niciodată nu as face așa ceva ,nu mi-aș lua copilul împotriva dorinței ei ).
Cum vi se pare atitudinea domnului șef de post ?
stoianla a scris:
Șeful poliției are dreptul să mă sune de pe un Nr. Mobil (personal cred) , in urma unei sesizări cetățenești( lipsite de dovezi și bazate doar pe bănuieli ) precum eu as urma să înfăptuiesc încălcarea legii pe raza localității pe care dansul o veghează , punandu-mi in vedere că în cazul în care eu as înfăptui ceva ilegal dansul ar urma să aplice legea ?