Mulțumesc frumos pentru răspuns. Am trimis grădiniței n e-mailuri cu notificări și cereri,dar în afara de o simpla caracterizare a copilului, altceva nimic nu am primit. Iar despre mama copilului ce sa zic, nu dorește sa sun în alta zi sau sa cer mai multe ore. Chiar azi am solicitat sa vb cu fetița mea. Nici nu mia răspuns la tel și nici la mesaje.. Acest lucru îl face de un an de zile. Dansa se lupta pentru custodia exclusiva, și mi-a inventat numeroase acuzații pe toate temele. Dar nu am făcut nimic ieșit din comun, nu violenta, nu amenințări sau sai pun viata copilului în pericol. a încercat prin circ și minciuna sa îmi însceneze diverse fapte, dar nu ia ieșit. Și încă încerca ca poate o sa ma enervez și am sa fac ceva necugetat. Ca sa obțină custodia exclusiva. Este răzbunătoare. Pana acum eu m-am comportat exemplar, mi-am cautat fata, i-am plătit pensia, doresc sa o ajut și sa fiu lângă ea dar nu ma lasă doamna.
When a scris:
Strângeți probe și solicitați pe fond ore în timpul săptămânii în care sa puteți sa sunați copilul precum și adresa de e-mail la care sa primiți informații referitoare la copil.
Referitor la grădiniță sau școală trimiteți notificare cu copie după certificatul de naștere și după ordonanță și cereți informații despre copil. Nu contează cine e titularul contractului, nu cereți informații despre el ci despre copilul dumneavoastră. Nu vi se comunica atunci faceți reclamație la inspectorat și puteți sa ii dați și în judecata.
Procedați tot asa și cu școala, notificați ca aveți autoritate părintească comuna.