avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie, de la data de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie, de la data de 1 Martie ...

Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie, de la data de 1 Martie voi intra in concediu maternal, mai exact concediu sarcina cu risc, avand poprire pe salariu, mi se va face poprirea in contiunare, sau se va sista? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal Larisa123mari Larisa123mari Bună ziua, sunt în concediu maternal de 1 an si 10 luni , sunt însărcinată din nou însă doctorul mi a spus ca o sa mi dea risc de sarcina . Întrebarea ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal laurafrincu laurafrincu Bună ziua, Trec prin următoarea situație și am nevoie va rog de sfatul dumneavoastră. În luna martie am pierdut o sarcina in urma stresului foarte ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal fboy14 fboy14 Daca sotia mea este angajata pe perioada determinata si contractul ei expira in perioada concediului de risc maternal...ce are de facut in cazul ca nu i se mai ... (vezi toată discuția)