Daca sotia mea este angajata pe perioada determinata si contractul ei expira in perioada concediului de risc maternal...ce are de facut in cazul ca nu i se mai prelungeste contractul?Ea este insarcinata in 4 luni si este in concediu de aprox. 1 luna.
Buna ziua,va rog sa ma ajutati..
am anuntat la serviciu ca sunt insarcinata si dat fiind faptul ca sarcina mea este cu probleme: sangerari,stau in mediu toxic,frig si stres mi-au recomandat sa-mi iau concediu de risc maternal..va rog sa-mi spuneti daca pot sa-mi iau concediu medical normal+cate zile mai am din concediu de odihna pana la 3 luni de sarcina,apoi sa-mi iau 4 luni concediu de risc maternal si apoi cele 2 luni de prenatal pana la nastere...
Prima mea intrebarea si cea mai importanta este daca mai benefieciez de cei 2 ani de indemnizatie sau ma poate afecta concediul medical si doamne fereste sa nu mai iau banii.
Si inca o intrebare:stiu ca se semneaza o declaratie cand se da concediu medical cum ca ar trebui sa stai acasa de la 8 dimineata la 8 seara in fiecare zi,in caz de verificari si daca nu esti acasa se poate anula plata indemnizatiei concediului?Este valabila aceasta lege?Se poate intampla?
Ptr cei 2 ani de indemnizatie in care se platesc 75 % din salariu dar nu mai mult de 12 mil,eu avand in vedere ca pe durata concediului de risc maternal iau 75 % din salariu ,indemnizatia va fi 2 ani 75% din 75%(concediu) sau 75%din salariul normal net,ca si cum as fi fost la munca normal?
Va multumesc anticipat ptr ajutor!!
Suspendare cim
a&a
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: avem in cadrul unitatii noastre o angajata cu o vechime in munca fara intrerupere de 2 ani. Dansa a fost ... (vezi toată discuția)