avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Burlan hota scos pe holul comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Burlan hota scos pe holul comun

Buna seara!Locuim la ultimul etaj al unui bloc de patru etaje iar la etajul trei cineva a gaurit peretele care da spre scara de serviciu si a scos burlanul de la hota si de cate ori gateste mirosul inunda scara.Am vorbit cu administratorul si a spus ca nu are aprobare.Este legal sa faca asta?putem reclama undeva ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:05, 11 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, la primarie, la politie, la mediu ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc mult

gi-jane2 a scris:

da, la primarie, la politie, la mediu ...

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial la ISU care sanctioneaza drastic astfel de practici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscator scara de bloc! sorin_marinas sorin_marinas buna seara, as dori cateva informatii, daca se poate si daca cineva cunoaste, in legatura cu uscatorul/balconul de pe scara blocului, si anume: daca ... (vezi toată discuția)
Aerisire hota rebell_rose rebell_rose Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu rmatoarea problema. Un locatar dintr-un bloc care locuieste la ultimul etaj si-a pus hota la aragaz iar aerisirea a tras-o ... (vezi toată discuția)
Burlanul de la hota clauddica clauddica Eu locuiesc la etajul 1 din 9 , de curand vecinul de la et. 4 mi-a spus ca ii vine miros de mancare in casa din cauza mea ca eu am burlanul de hota bagat in ... (vezi toată discuția)