avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am un imprumut la creditfix ifn!Suma 1400 Am avut ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am un imprumut la creditfix ifn!Suma 1400 Am avut amânare,9 ...

Am un imprumut la creditfix ifn!Suma 1400
Am avut amânare,9 luni! Am rămas fără serviciu! M-am pensionat anticipat!
Si acum am de plata sumă de 12850
Am propus să plătea eșalonat 200 pe lună și nu vor! Ma amenința că vin să imi ia lucruri din casa! Cum procedez! Mentionez ca sunt divorțata! Deci la o pensie de 1200 ,cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:07, 11 Februarie 2021
mergeti la un avocat sa va vada contractul, poate gaseste clauze abuzive, sa ii dati in judecata.
cereti intai de la ifn, justificarea sumei.
În cel mai rau caz va pun poprire pe un procent din pensie dacă nu aveti alte bunuri care pot să fie executate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat ce pot face urgent dana123456 dana123456 am un imprumut la provident, am avut doua, unul am platit, am si banca care imi ia 75% din pensie pe card, la provident cand am iesit la pensie nu au vrut sa ... (vezi toată discuția)
Un sfat urgent-poprire dana123456 dana123456 am un imprumut la provident, am avut doua, unul am platit, am si banca care imi ia 75% din pensie pe card, la provident cand am iesit la pensie nu au vrut sa ... (vezi toată discuția)
Imi raspunde cineva? multumesc dana123456 dana123456 am un imprumut la provident, am avut doua, unul am platit, am si banca care imi ia 75% din pensie pe card, la provident cand am iesit la pensie nu au vrut sa ... (vezi toată discuția)