avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat la Electronica Industriala din sos.Baicului, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat la Electronica Industriala din sos.Baicului, din 1978-1988, ...

Am lucrat la Electronica Industriala din sos.Baicului, din 1978-1988, dar firma sa desfiintat dupa 1990, aparind alte trei firme, si nici una nu este in posesia arhivei , fostei Electronici Industriale, cum pot sa dovedesc ca am lucrat la firma mentionata ?
Cel mai recent răspuns: mikigbg , utilizator 20:17, 30 Mai 2022
Incercati la Serviciul Municipal al Arhivelor Nationale Bucuresti
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71; telefon Relaţii cu Publicul, prin centrală: 021/303.70.80, la interior 15269
Telefon Secretariat: 021/303.70.80, la interior 15251
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: smban@arhivelenationale.ro
A.N. se ocupa cu alte arhivari. Vezi raspunsul lor de pe contul meu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,doresc sa stiu unde este locatia arhive.i uzini electronice ... Ecaterina24 Ecaterina24 Buna ziua,doresc sa stiu unde este locatia arhive.i uzini electronice din Baicului -Obor orasul Bucuresti ? Pentru eliberarea une.i adeverinta in vederea ... (vezi toată discuția)
Hristos a inviat. va rog sa ma ajutati.cum pot sa obtin o adeverinta ... oance virgil oance virgil hristos a inviat. va rog sa ma ajutati.cum pot sa obtin o adeverinta de grupa a 2 a de munca ,de la I TEXTILA AURORA BUC .MENTIONEZ CA SA DESFIINTAT este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. caut arhiva fostului tlhs bucuresti din anii 1978 ... Marujna Marujna Buna ziua. Caut arhiva fostului TLHS Bucuresti din anii 1978 - 1988, pentru obtinerea grupei de munca, sporuri si salarii. Multumesc. (vezi toată discuția)