avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, Pentru un teren cu suprafata de 200 ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, Pentru un teren cu suprafata de 200 ha(trecut in documentele ...

Buna ziua,
Pentru un teren cu suprafata de 200 ha(trecut in documentele cadastrale ca luciu apa/amenajare piscicola) , primaria poate face concesionarea acestui teren (cu licitatie) ca teren arabil?
Cel mai recent răspuns: gabibotea , utilizator 07:40, 16 Februarie 2021
Daca s-a schimbat intre timp categoria de folosinta a terenului (din terenuri cu ape in arabil), si primaria elibereaza o adeverinta in acest sens, foarte probabil ca da.
Terenul are aceeasi categorie(teren cu apa) dar este lasat in paragina de mult timp! Este necesara schimbarea categoriei in arabil, pentru concesionarea prin licitatie,de catre primarie?
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2021
gabibotea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajare iaz piscicol cu exploatare si valorificare agregate minerale lilis27 lilis27 Buna ziua, Detinem 30 ha teren extravilan avand categoria de folosinta arabil, conform extrasului de carte funciara.Pe acest teren si pe inca o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie teren agricol in pasune vasilescu40 vasilescu40 detin o suprafata de 8,5 ha din care 2,5 ha sunt pasune, restul este teren arabil (pe un deal unde a fost o tentativa esuata de cultura vita de vie si unde au ... (vezi toată discuția)
Shimbare categorie de folosinta raluca77 raluca77 Buna seara am un teren cu suprafata de 2500m dintre care jumatate parintii au pus vie pe el.La primarie este toata suprafata inregistrata cu vie.Eu vreau sa ... (vezi toată discuția)