avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu baza legala ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu baza legala referitoare la ...

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu baza legala referitoare la obligativitatea intocmirii graficelor de tura? Mentionez ca exista condica de prezenta, procese verbale de predare-primire tura. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Abuz de putere , din partea sefului? Elisaaa Elisaaa Buna seara! Este legal ca asistentul sef sa modifice graficul de ture dupa cum vrea el, si sa nu anunte inainte muncitorul(asistentul medical)? Sa nu il ... (vezi toată discuția)
Solicit sprijin urgent ContSters23466 ContSters23466 In data de 5 martie 2010 seful mi-a comunciat ca in perioada 8 - 12 martie 2010 voi veni la munca tot schimbul 2 ca si in perioada 1 - 5 martie 2010. I-am ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața domnilor avocații mam angajat la o firmă de ... alessandro29 alessandro29 Bună dimineața domnilor avocații mam angajat la o firmă de pază și nu miau dat caietul de prezență a postului, obiectivului și eu nu am unde să mă ... (vezi toată discuția)