Bună dimineața domnilor avocații mam angajat la o firmă de pază și nu miau dat caietul de prezență a postului, obiectivului și eu nu am unde să mă semnez ca am efectuat serviciul de pază de 12 oro pe obiectiv, am semnat contractul de muncă în 3 exemplare dar nu mau pus să fac fișa medicală nu știu dacă contractul meu înregistrat în revisal, și nu știu ce să fac în această sitoatie, am făcut 2 ture fără a ma trece în caietul de predare primire al postului ce să fac? Vă mulțumesc
Mergeti la ITM si solicitati eliberarea unui extras REVISAL, va trebuie cerere , copie CI si o taxa de 20 lei.... dipa primirea lui verificari daca apare angajatorul respectiv.
Durata timpului de munca va trebui sa se regaseasca in pontaj sau condica de prezenta.
Puteti sesiza Politia / Jandarmeria pentru lipsa registrului de procese-verbale de predare-primire a serviciului, folosit la fiecare post de pază.
Mi sa dat doar o foaie de pontaj fără stanpilă semnătură din partea firmei pentru care lucrez doar e scris cu calculatorul numele firmei pe ea, dacă contractul meu de muncă nu ie înregistrat în revisal în caz ca nu-mi primesc salariul are valoare juridica contractul meu de muncă dacă nu a fost inregistrat?
Contractul de muncă da lam semnat dar foaia de pontaj o completez eu cu numele meu și data și numărul de ore lucrate dar nu miau dat caietul de predare, primire al postului în care scrie la ce ora ai întrat și la ce ora ai ieșit