avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața domnilor avocații mam angajat la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața domnilor avocații mam angajat la o firmă de ...

Bună dimineața domnilor avocații mam angajat la o firmă de pază și nu miau dat caietul de prezență a postului, obiectivului și eu nu am unde să mă semnez ca am efectuat serviciul de pază de 12 oro pe obiectiv, am semnat contractul de muncă în 3 exemplare dar nu mau pus să fac fișa medicală nu știu dacă contractul meu înregistrat în revisal, și nu știu ce să fac în această sitoatie, am făcut 2 ture fără a ma trece în caietul de predare primire al postului ce să fac? Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 2 Aprilie 2023
Mergeti la ITM si solicitati eliberarea unui extras REVISAL, va trebuie cerere , copie CI si o taxa de 20 lei.... dipa primirea lui verificari daca apare angajatorul respectiv.

Durata timpului de munca va trebui sa se regaseasca in pontaj sau condica de prezenta.

Puteti sesiza Politia / Jandarmeria pentru lipsa registrului de procese-verbale de predare-primire a serviciului, folosit la fiecare post de pază.
Mi sa dat doar o foaie de pontaj fără stanpilă semnătură din partea firmei pentru care lucrez doar e scris cu calculatorul numele firmei pe ea, dacă contractul meu de muncă nu ie înregistrat în revisal în caz ca nu-mi primesc salariul are valoare juridica contractul meu de muncă dacă nu a fost inregistrat?
L-ati semnat ?
Contractul de muncă da lam semnat dar foaia de pontaj o completez eu cu numele meu și data și numărul de ore lucrate dar nu miau dat caietul de predare, primire al postului în care scrie la ce ora ai întrat și la ce ora ai ieșit
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-am spus mai sus ce sa faceti ..nu mai repetati aceeasi problema ...c.i.m. este valabil daca l-ati semnat.

Alte discuții în legătură

Confidentialitatea datelor din firma Marius Nou Marius Nou am trimis pontajul pt. luna aceasta de pe mail-ul personal firmei de contabilitate cu care are contract firma la care inca lucrez si de pe internetul mobil pe ... (vezi toată discuția)
Sancționarea disciplinarã/penalã a unui agent de securitate în aceastã situație andreimorovan andreimorovan Eu lucrez ca agent de securitate pentru o firmă privată de pază.În una din turele din servici am preluat fără a verifica bunurile din pază, bazându-mă ... (vezi toată discuția)
Nevirarea abuziva a salariului, fara instiintare sau vreun document semnat lor3dana1988 lor3dana1988 Buna ziua, O persoana apropiata este agent de paza cu punct de lucru la un magazin de obiecte vestimentare. Cand s-a angajat i s-a spus ca singura lui ... (vezi toată discuția)