avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața domnilor avocații mam angajat la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața domnilor avocații mam angajat la o firmă de ...

Bună dimineața domnilor avocații mam angajat la o firmă de pază și nu miau dat caietul de prezență a postului, obiectivului și eu nu am unde să mă semnez ca am efectuat serviciul de pază de 12 oro pe obiectiv, am semnat contractul de muncă în 3 exemplare dar nu mau pus să fac fișa medicală nu știu dacă contractul meu înregistrat în revisal, și nu știu ce să fac în această sitoatie, am făcut 2 ture fără a ma trece în caietul de predare primire al postului ce să fac? Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 2 Aprilie 2023
Dacă sesizez verbal poliția ca nu misa dat caietul de predare, primire al postului pot fi eu ca agent amendat?
Sesizarea se depune in scris , nu verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confidentialitatea datelor din firma Marius Nou Marius Nou am trimis pontajul pt. luna aceasta de pe mail-ul personal firmei de contabilitate cu care are contract firma la care inca lucrez si de pe internetul mobil pe ... (vezi toată discuția)
Sancționarea disciplinarã/penalã a unui agent de securitate în aceastã situație andreimorovan andreimorovan Eu lucrez ca agent de securitate pentru o firmă privată de pază.În una din turele din servici am preluat fără a verifica bunurile din pază, bazându-mă ... (vezi toată discuția)
Nevirarea abuziva a salariului, fara instiintare sau vreun document semnat lor3dana1988 lor3dana1988 Buna ziua, O persoana apropiata este agent de paza cu punct de lucru la un magazin de obiecte vestimentare. Cand s-a angajat i s-a spus ca singura lui ... (vezi toată discuția)