avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plopi periculosi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plopi periculosi

Buna ziua. Langa casa am 3 plopi foarte inalti. Problema este ca la o furtuna, vant etc acestia ar putea cadea pe casa sau pe fire de inalta tensiune aflate in imediata apropiere. Am facut o solicitare la primarie deoarece acestia nu pot fi taiati decat cu o masinarie speciala. De aici am fost trimisa la ocolul silvic pentru marcare. Apoi nu am mai primit niciun raspuns.
Unde m as mai putea adresa ca sa rezolv aceasta problema ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:36, 11 Februarie 2021
Reveniți cu adrese în scris către primărie solicitați să vă răspundă,depuneti cererile cu nr înregistrare sau prin posta cu confirmare pt a avea dovezi în cazul unui proces.
Deci in mod normal primaria ar trebui sa rezolve . Nu ocolul silvic. Nu?
Nu stiu unde locuiti dvs la tara,intr-un oras mic,in mod normal astfel de situații sunt in competenta administrației domeniului public,/departamente din cadrul primăriilor (de ex la Bucuresti)etc.Dvs insistati cu cereri faceți și la prefectură spuneti ca primăria nu va răspunde si vor trebui să va ofere informații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Brazii înalți ai vecinului care pun în pericol casa mea Leslie2000 Leslie2000 Bună ziua. Am o casă de vacanță la munte cu acte în regulă. În curtea vecinului, la circa 8 m de casa mea (circa 4 metri de la gardul ei) are patru ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie VRABIE MIHAI VRABIE MIHAI Buna dimineata Am o casa la tara unde locuim doar la sfarsit de saptamana si in concedii iar la poarta in interiorul curtii am trei tei cu o inaltime intre ... (vezi toată discuția)
Brazi taiati ilegal delgaz grid KR15T0 KR15T0 La cabana mea din Bucovina am avut supriza neplacuta sa constat ca in 3 zile cat am fost plecat, mi-au fost taiati 6 brazi inalti de 20 de metri (aprox 40cm ... (vezi toată discuția)