avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cum as putea obtine in rominia recunoasterea ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cum as putea obtine in rominia recunoasterea calificarilor profesionale ...

Cum as putea obtine in rominia recunoasterea calificarilor profesionale de asistent medical generalist .si de infirmier obtinute in italia
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 11 Februarie 2021
Detalii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea diplomelor in italia IULIANA MARIANA IULIANA MARIANA sunt in italia si vreau sa stiu daca diploma mea de asistent medical generalist, obtinuta in romania este valabila sau trebuie s-o validez in vreun fel? (vezi toată discuția)
Diploma asistent medical geo-laky2011 geo-laky2011 BUNA ZIUA, VA ROG MULT DACA STITI, SA MA AJUTATI SI PE MINE CU UN RASPUNS. AM TERMINAT SCOLA SANITATA IN ANUL 2009, SI VREAU SA LUCREZ IN STRAINATATE, MAI ... (vezi toată discuția)
Asistenti medicali generalisti pt spania facem recunoasterea pt a munci in spania sau omologarea? adinamihaela27@gmail.com adinamihaela27@gmail.com buna ziua, am o intrebare. Sunt asistenta medicala generalista, anul acesta am terminat august 2018 poslicela sanitara din romania (dolj) si am sotul de 16 ani ... (vezi toată discuția)