avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Am 57 de ani și o vechime de 20 ani. In ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Am 57 de ani și o vechime de 20 ani. In prezent nu ...

Buna ziua. Am 57 de ani și o vechime de 20 ani. In prezent nu mai lucrez , dar pot încheia un contract de asigurare . Întrebarea mea este câți ani ar trebui sa am acest contract de asigurare in așa fel încât să am o pensie mai mare fata de cea pe care as primit-o doar pt 20 ani vechime ? Cu cât ar fi pensia mai mare?

Alte discuții în legătură

Despre pensie comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Vin si eu cu urmatoarea problema si cu rugamintea de a ma sprijini cu un sfat: -mama mea are 57 ani, a lucrat cam pana in anul 1986 (nu stiu cati ... (vezi toată discuția)
Cat contează vechimea în stabilirea pensiei ? la momentul actual ... sammy44 sammy44 Cat contează vechimea în stabilirea pensiei ? La momentul actual nu mai lucrez am 57 de ani și o vechime de 20 ani. Daca mă voi reangaja anii până la ... (vezi toată discuția)
Vechime pensie sammy44 sammy44 Bună ziua. Am 56 ani și o vechime de 20 ani. Dacă nu mai cotizez și ma opresc la aceasta vechime, se va schimba cu ceva cuantumul pensiei cu o vechime de ... (vezi toată discuția)