avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cat contează vechimea în stabilirea pensiei ? La ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cat contează vechimea în stabilirea pensiei ? La momentul actual ...

Cat contează vechimea în stabilirea pensiei ? La momentul actual nu mai lucrez am 57 de ani și o vechime de 20 ani. Daca mă voi reangaja anii până la vârsta de pensionare voi avea o pensie mai mare decât dacă aș rămâne la aceeași vechime de acum? Eu am afacerea proprie și nu știu dacă banii pe care eu ii voi da luna de luna anii care îi mai .până la pensie nu vor fi mai mulți decât avantajul unei pensii cu. 100-150 lei mai mult față de pensia pt 20 ani vechime

Alte discuții în legătură

Pensie pentru limita de varsta floring2000 floring2000 Va rog sa-mi spuneti daca pierd la pensie,daca in care imi bag dosarul , in cazul in care indeplinesc conditiile pentru iesirea la pensie pentru linita de ... (vezi toată discuția)
Pensie limita varsta ganalu63 ganalu63 Va rog sa imi calculati varsta de pensionare in conditiile in care sunt nascuta in iunie 1963, pana in prezent am 37 ani si 5 luni lucrati din care in gr.II cu ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas sau pensionare la virsta standard nemrodica nemrodica rodica : in februarie 2011 implinesc 57 ani am o vechime in munca de 25 ani si 4 copii nascuti si ingrijiti inurma a 2 operatii la ambele picioare nu am putut ... (vezi toată discuția)