avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE PENTRU LIMITA DE VARSTA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE PENTRU LIMITA DE VARSTA

Va rog sa-mi spuneti daca pierd la pensie,daca in care imi bag dosarul , in cazul in care indeplinesc conditiile pentru iesirea la pensie pentru linita de varsta ( atat ca si stagiu de cotizare cat si ca vechime) dar am doar 49 de ani . Precizez ca varsta de pensionare este de 57 ani si 10 luni din care am scazut 13 ani. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:46, 8 Octombrie 2012
Pierdeti,doar prin faptul ca nu mai cotizati.Daca ati mai lucra,ati mai acumula puncte,crescand astfel si pensia.Va puteti pensiona la limita de varsta,iar daca vreti sa va mai creasca pensia,va puteti reangaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de invaliditate la modificarea de gradului de invaliditate DraganFlorin DraganFlorin Sunt pensionar cu pensie de invaliditate. Anul trecut am fost reexpertizat medical și am fost trecut de la gradul II la gradul I. Surpriza foarte mare, în ... (vezi toată discuția)
Pensionare de drept itanasa itanasa Mama mea, nascuta in iunie 1953, dispune de o pensie de invaliditate din noiembrie 2004. Are un stagiu de cotizare de 25 ani, 8 luni si 22 zile, din care ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare? Ariela Ariela Buna ziua, As dori sa stiu si eu conditiile de pensioanre pentru mama mea. Data de nastere este 05.04.1960. Vechime - 22 ani Daca este posibil doresc sa ... (vezi toată discuția)