avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Tatăl meu avea un card bancar cu o sumă ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Tatăl meu avea un card bancar cu o sumă de bani ...

Bună ziua. Tatăl meu avea un card bancar cu o sumă de bani pe el. A murit, iar după deces s-au scos bani cu cardul din bancomat, a apărut o eroare în bancomat iar banii nu au mai ieșit cu toate că pe ATM a apărut 'Tranzactie reușită' iar suma mi-a fost scăzută din cont. De la sucursala locala mi s-a spus că îmi trebuie succesiune de moștenitor pentru a putea scoate banii, dar daca merg la notar și iau un extras de cont, notarul o să îmi facă succesiune doar pe suma rămasă pe card, nu pe cea care a rămas în bancomat. Daca fac succesiune, pot face sesizare la banca cum că după deces s-au scos bani și a apărut eroarea respectivă? Sau trebuie sa fac 2 succesiuni (una pentru a face sesizarea la banca, iar după ce apar banii in cont, să mai fac inca o succesiune pentru a scoate suma recuperata din cont)? Sau există și alte soluții? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Posibila eroare a bancomatului pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Pe 14.11 am fost la ATM-ul BRD-ului din Piatra Neamt sa-mi scot banii de pe card. Am bagat cardul, am introdus pinul si am cerut retragere numerar ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca mireair mireair Buna ziua Am o nelamurire legata de o problema recenta cu o banca din Bucuresti si orice sfat este binevenit. Pe scurt - am incercat sa extrag bani de la ... (vezi toată discuția)