avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ordonanta nr.27 din 30 ianuarie 2002 privind ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ordonanta nr.27 din 30 ianuarie 2002 privind reglementarea activitatii ...

Ordonanta nr.27 din 30 ianuarie 2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor:

Intrebarea : dupa scurgerea celor 30 zile trebuie obligatoriu sa primesc un raspuns chiar daca institutia a decis intern sa mai amane cu 15 zile?

Caz concret: am depus o reclamatie la Inspectoratul de Stat in Constructii si dupa scurgerea celor 30 zile m-am pus sa ii sus, dupa multe telefoane pana sa ajung la persoana responsabila mi s-a explicat ca a fost in concediu medical si ca s-a prelungit automat termenul cu 15 zile.

Este ordonanta respectata? Mie nu imi este clar din textul eu daca dupa 30 zile sunt obligati sa iti dea un raspuns scris indiferent daca prelungesc sau nu cu 15 zile si mai ales daca trebuie sa primesc prelungirea in scris.

ISC mi-a zis ca ei prelungesc des si ca nu sunt obligati sa comunice.

Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:31, 12 Februarie 2021
In speta, nu sunt obligati sa va dea raspuns daca au prelungit termenul cu 15 zile.

OG 27/2002 nu prevede obligatia comunicarii termenului de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu primesc raspuns la contestatie de la o institutie publica. cupon_valabil cupon_valabil Nu primesc raspuns la contestatie de la o institutie publica. Acum 135 de zile am facut o sesizare. Dupa 30 de zile am primit un raspuns de doua propozitii. ... (vezi toată discuția)
Termen legal raspuns de la itm Sophia1975 Sophia1975 Bună ziua! Am inaintat o petitie/reclamatie la Ispectoratul Teritorial de Munca Bucuresti in legatura cu abuzurile, ilegalitatile angajatorului meu. Nu este ... (vezi toată discuția)
raspunsul autoritatii la o plingere ionelbonda ionelbonda Vreau sa stiu daca Politia este obligata sa precizeze, in raspunsul dat la o reclamatie, articolul si legea in virtutea carora a luat, sau nu a luat, ... (vezi toată discuția)