avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Deci cine nu are cotizat obligatoriu 15 ani, nu are ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Deci cine nu are cotizat obligatoriu 15 ani, nu are dreptul la ...

Deci cine nu are cotizat obligatoriu 15 ani, nu are dreptul la nici un fel de pensie. Cei care au lucrat la foste CAP-uri, au primit totuşi pensii, chiar dacă nu aveau 15 ani cotizare la stat! Nu este acelaşi lucru cu cei 8 ani ai mei???

Alte discuții în legătură

Stagiu cap si stat kokutza kokutza Va rog sa-mi spuneti daca se poate cumula contributia la fondul de pensii ale fostelor CAP-uri, cu contributia la fondul de pensii de stat, astfel ajungand la ... (vezi toată discuția)
Pensie civila refuzata - zero puncte Cristianc1 Cristianc1 Buna ziua. Tatal meu este pensionar militar. A lucrat si in civilie inainte si dupa perioada militara, 14 ani si 6 luni in total in civilie. Implinind recent ... (vezi toată discuția)
Pensie zilier Ionescu15 Ionescu15 In cazul in care o persoana a lucrat ca zilier la sectorul de productie al CAP, a primit banii pe stat, i s-au oprit cotizatii pentru pensie suplimentara si ... (vezi toată discuția)