avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie zilier
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie zilier

In cazul in care o persoana a lucrat ca zilier la sectorul de productie al CAP, a primit banii pe stat, i s-au oprit cotizatii pentru pensie suplimentara si unitatea a platit asigurari de sanatate poate beneficia de pensie sau ajutor daca nu are stagiul complet de pensie,dar are minim 15 ani???
Cel mai recent răspuns: Ionescu15 , utilizator 15:48, 8 Octombrie 2017
Puteți beneficia de pensia de agricultor. La CAP nu s-a lucrat cu carte de muncă.
Stagiul minim de cotizare, sau de vechime fără cotizare în cazul CAP-iștilor este de minim 15 ani.
Nu!!!
Persoana a lucrat pe bani,a platit cotizatie pentru pensie suplimentara de 2% sau 3% cum era legea, cap-ul a platit asigurari la bugetul de asigurari sociale si Casa de Pensii a jud. Arges nu ii ia in calcul aceasta perioada!!
Cu stima Ion Ionescu
Ma puteti contacta pe e-mail primministru99@yahoo.com
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2017
Ionescu15, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu cap si stat kokutza kokutza Va rog sa-mi spuneti daca se poate cumula contributia la fondul de pensii ale fostelor CAP-uri, cu contributia la fondul de pensii de stat, astfel ajungand la ... (vezi toată discuția)
Pensie cap Lupes Fenina Lupes Fenina O persoanâ care a lucrat la CAP, născută la 05.10.1949 cu o vechime de 25 ani (data angajării este 1964-1990, anii 1964; 1965 nu a efectuat norma în ... (vezi toată discuția)
Pensia minim garantata de 350 lei Gasile Gasile Am 63 de ani si un stagiu de cotizare de 8 ani lucrati la CAP ( cooperativa agricola de productie) neavand nici un an de scoala nu am putut fi angajata ... (vezi toată discuția)