avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... USAFIS GREEN CARD PROGRAM
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

USAFIS GREEN CARD PROGRAM

m-am inscris in acest program credeti ca este adevarat si cel mai important lucru credeti ca exista vreo sansa sa obtin green card?
Eu personal cunosc pe o familie care a castigat astfel un permis de seder in SUA. Iar despre sanse nu prea pot sa va spun nimic; depinde de numarul de candidati si de numarul permiselor de sedere ce urmeaza sa fie acordate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in usa Octavia Turbatu Octavia Turbatu Buna ziua, va rog dragi colegi de forum sa ma ajutati cu informatii legate de o casatorie in USA. Ea, romanca, el roman stabilit de 5 ani in USA., rezitenta ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un ceatatean pakistanez Gabriela Rafaela Gabriela Rafaela Buna ziua! Prietenul meu este din Pakistan si as dori sa stiu daca oficiem casatoria aici, in romania, la primarie, este recunoscuta in Pakistan sau in SUA ... (vezi toată discuția)
Un nou interviu pt viza de turist sua ContSters178374 ContSters178374 Buna ziua tuturor! As avea nevoie de niste sfaturi urgente, dar mai intai sa va prezint situatia mea: sunt impreuna de cativa ani cu un baiat care s-a mutat in ... (vezi toată discuția)