avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara As dori sa va intreb urmatorul lucru : Am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara As dori sa va intreb urmatorul lucru : Am 13 si 10 ...

Buna seara
As dori sa va intreb urmatorul lucru :
Am 13 si 10 luni de grupa a 2 a din care ar rezulta 3 ani si cateva luni vechime suplimentara in munca,
sa zicem ca din anii vechime ( 42 ani si 2 luni fara anii de la grupa 2 a) rezulta 58 puncte anuale
Acesti 3 ani si cateva luni suplimentari cum influenteaza valoarea pensiei pe care o voi avea ,aduc si ei niste puncte anuale sau cum ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:21, 13 Februarie 2021
Aduc o majorare cu 25% a punctajului mediu anual aferent anilor de grupa II de munca.
Sa zicem ca in cei 13 ani si 10 luni ati acumulat 16 puncte.
Majoarea va fi de 4 puncte, care pana la urma se vor transforma in punctaj mediu anual prin raportarea .lor la stagiul compl.et de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca din 42 ani lucrati am 13 ani si 10 luni de grupa ... dan.gutanu dan.gutanu Buna ziua, Daca din 42 ani lucrati am 13 ani si 10 luni de grupa a 2 a atunci pentru stabilirea punctajului mediu, totalul punctelor anuale 38 sa zicem , ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie conf.legii 192/2015 ionsisu ionsisu Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie: M-am pensionat in anul 2001, luna mai, la limita de varsta( ca persoana cu handicap congenital).La recalcularea ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate plesea_enache@yahoo.com plesea_enache@yahoo.com cu toate ca nu as vrea, am ajuns si in situatia asta, ma numesc plesea enache , am parkinson si sunt nevoit sa ma pensionez pe caz de boala , am 50 de ani si o ... (vezi toată discuția)