avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte funciara si autorizatia de construire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte funciara si autorizatia de construire

Salutare! Avand Carte funciara in care sunt intabulate toate constructiile, cea mai recenta constructie fiind o anexa construita acum 25 de ani langa casa batraneasca construita in 1949, mai exista vreo sansa ca o institutie(primarie, ISC) sa ceara autorizatie pentru ceva ce s-a construit atat de demult? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Februarie 2021
AlexTP, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am. o vecina ce are geamurile la o distanta de 60 ... Ioana2002 Ioana2002 Bună ziua! Am. O vecina ce are geamurile la o distanta de 60 70 de centimetri de limita dintre curți! Ea are construita casa de câțiva ani însă în ... (vezi toată discuția)
Nerespectare autorizatiei de constructie/plan etaj mdavid_c mdavid_c Cladire noua (P+2+M). Mansarda nu respecta planul vizat spre neschimbare din anexa autorizatiei de constructie. (Diferentele sunt mari - ce exista in ... (vezi toată discuția)
Constructie anexa pe linia de hotar! Manesscu Manesscu Va salut! In 2004 am construit o anexa, o bucatarie de vara pe linia de hotar, avand acordul verbal al vecinului care la randul lui a construit si el un ... (vezi toată discuția)