avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Convocarea AG prin e-mail
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Convocarea AG prin e-mail

Bună ziua!
Aș vrea să vă consult asupra legalității convocării unei Adunări Generale a proprietarilor cu transmiterea Convocatorului prin intermediul unui soft de administrare care trimite astfel de mesaje și oferă un Certificat de livrare e-mail.
Menționez că se respectă termenele de informare, formularea convocatorului, sigur e-mail-ul este al proprietarului întrucât pe acesta primește și notele de plată.
Vă mulțumesc!
Cu respect,
Ciprian Z.

Alte discuții în legătură

Nerealizarea convocarii tuturor proprietarilor la a.g.p. in termenul ... gambette gambette Nerealizarea convocarii tuturor proprietarilor la A.G.P. in termenul prevazutprevazut de lege este de natura a conduce la anularea procesului de convocare? (vezi toată discuția)
Probleme majore cu presedintele asociatiei de locatari vondart vondart Apartamentul meu se gaseste intr-un imobil mic, 9 proprietari. Am cea mai mare suprafatà din imobil si cu toate acesea nu am putut lua parte la nici o sedinta ... (vezi toată discuția)