avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Sunt persoana fizica autorizata, in luna ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Sunt persoana fizica autorizata, in luna decembrie ...

Bună ziua! Sunt persoana fizica autorizata, in luna decembrie am fost sunata de un consultant telekom , mi s-a zis ca mi se face cadou un telefon mobil, fără nici un cost suplimentar, condiția era să printez documentele și să le trimit in 5 minute semnate . Zis si facut,dar in ianuarie au apărut și costurile suplimentare. Am făcut o reclamație la telekom . Mai pot face altcineva ,termenul fiind depășit, iar contractul fiind pe persoana fizica autorizata? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere telekom Paul1427 Paul1427 Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de ... (vezi toată discuția)
Exista vreo procedura prin care acesta situație cu telekom se poate remedia? Gabitulici Gabitulici Bună seara, Va cer o parere în privința unei situații cu care părinții mei se confrunta de sase luni, privitoare la un contract cu Telekom. Părinții ... (vezi toată discuția)
Probleme abonament telekom 7Cris7 7Cris7 buna ziua , am un abonament la un operator GSM , am fost sunat acum cateva luni daca doresc sa-mi schim abonamentul , urmand sa primesc un abonament de 44 ron ... (vezi toată discuția)