avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit ce este mai convenabil o firma sau ceva familiar sa ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

ce este mai convenabil o firma sau ceva familiar sa nu platesc impozitul forfetar?

eu am o firma suspendata temporar.si ma gandeam sa o inchid ptr a deschide altceva ptr a nu plati impozitul forfetar.ce credeti ca este mai avantajos si de ce?
Cel mai recent răspuns: mona_genes , utilizator 14:38, 5 Ianuarie 2010
Orice alta firma ati infiinta tot veti plati impozit forfetar!B-)
Plus ca radierea societatii costa si ea bani!
Nu inchideti firma. Exista semnale ca impozitul minim va fi eliminat.
Atentie! Daca deschideti o asoc fam sau PFA la sfarsit de an pe langa impozitul pe venit mai platiti si CASS asupra venitului net realizat.
va puteti infiinta o intreprindere individuala pt care nu se plateste imp. forfetar. Va angajati cu jumatate de norma cu salariul minim pe economie .Cheltuielile sunt minime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare pfa popaica popaica Intentionez inchiderea pfa-ului în cursul lunii februarie 2020 când voi încasa ultima factura. La un venit net de 16000 ce taxe trebuie să plătesc? ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza impozitul pe venit si impozitul pe profit ? distribution distribution Buna ziua! Imi puteti explica cum se calculeaza impozitul pe venit, impozitul pe profit si dividendele? Sa luam un exemplu pentru a putea intelege mai ... (vezi toată discuția)
Cum se poate transforma un asociat unic al unei firme in p.f.a.? radita martonfi radita martonfi se poate transforma un asociat unic al unei firme in P.F.A. ?Daca cum se procedeaza? radita martonfi (vezi toată discuția)