avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Tatăl meu vitreg a decedat, el locuia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Tatăl meu vitreg a decedat, el locuia într-o garsonieră ...

Bună ziua! Tatăl meu vitreg a decedat, el locuia într-o garsonieră unde plătea chirie la stat,nu era proprietarul acelui imobil .Întrebarea mea este: Cum sa procedez sa cumpăr eu acel imobil sau sa continui ca si chiriasi ? Care sunt procedurile mai exact.
Multumesc!
Buna ziua,
Trebuie sa depuneti o cerere la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara!! tatăl meu vitreg din pacate a decedat. el locuia ... Nicoleta@041981 Nicoleta@041981 Bună seara!! Tatăl meu vitreg din pacate a decedat. El locuia într-o garsonieră cu chirie la stat, deci nu era propietar pe acel imobil . Ce se va ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa nationalizata claus80 claus80 Buna seara, Am si eu o problema cu cumpararea casei in care locuiesc, poate cineva a mai trecut prin asa ceva sau imi poate da un sfat sau o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o speta mai complicata. parintii mei locuiesc intr-un ... Alina_Bulgaru Alina_Bulgaru Buna ziua! Am o speta mai complicata. Parintii mei locuiesc intr-un apartament inchiriat de bunicul meu (din partea tatalui), undeva in anii \'50. Blocul a ... (vezi toată discuția)