avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara!! Tatăl meu vitreg din pacate a decedat. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara!! Tatăl meu vitreg din pacate a decedat. El locuia ...

Bună seara!! Tatăl meu vitreg din pacate a decedat. El locuia într-o garsonieră cu chirie la stat, deci nu era propietar pe acel imobil . Ce se va întâmpla cu acel imobil ? Pot deveni eu propietar ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:34, 14 Februarie 2021
Buna seara. Beneficiul contractului de inchiriere nu se poate mosteni, dar in masura in care indepliniti anumite conditii, puteti solicita preluarea contractului de inchirieire.
Puteti sa deveniti proprietar daca proprietarul vrea sa vanda su dvs aveti bani sa cumpărați
Buna ziua! Suneti-mi va rog,ce condiții trebuie să îndeplinesc ptr preluarea contractului?
Sau ce trebuie facut mai exact sa devin eu proprietar, adică să o cumpara?
Multumesc ptr raspund.

cab av PIRSAN SILVIA a scris:

Buna seara. Beneficiul contractului de inchiriere nu se poate mosteni, dar in masura in care indepliniti anumite conditii, puteti solicita preluarea contractului de inchirieire.

Bună ziua! Proprietarul a decedat .Întrebare mea este, daca pot cumpara eu acel imobil?

gi-jane2 a scris:

Puteti sa deveniti proprietar daca proprietarul vrea sa vanda su dvs aveti bani sa cumpărați

Vreti sa repet ce am scris? Ziceti ca proprietar e statul, mergeti si intrebati daca vi-l vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire contract de inchiriere imobil de la stat andract andract Buna! In urma cu putin timp unchiul meu a decedat. El locuia intr-un imobil inchiriat de la stat. M-ar interesa daca am dreptul de a mosteni acest contract sau ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de la primarie Tiberean Tiberean Locuiesc intr-un imobil nationalizat care nu are notificare. O parte din locatari si-au cumparat apartamentele cu ani in urma. Acum as vrea si eu sa-mi ... (vezi toată discuția)