raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

raluk0207, utilizator
 raluk0207, utilizator 	
			 andwu 
	    	Utilizator

andwu 
	    	Utilizator	    

andwu, utilizator
 andwu, utilizator 	
			 raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

raluk0207, utilizator
 raluk0207, utilizator 	
			 andwu 
	    	Utilizator

andwu 
	    	Utilizator	    

Dacă vreți dvs neaparat schimb....
In practica se schimba imobil cu imobil, nu imobil cu cota. Dacă fiecare frate este căsătorit, va fi o shaorma cu de toate. Cota va fi bun comun cu sotia, astfel încât fratele 1 va avea în final un imobil 13/16 bun propriu și 3/16 bun comun. La fel si fratele care dobândește garsoniera.
O varianta mai buna ar fi donații reciproce.
 andwu, utilizator
 andwu, utilizator 	
			 Pigro	                   

Ce se intampla in urma unei donatii? Cel care primeste donatia devine proprietar de drept? Este vorba despre despre o cota parte dintr-un apartament si o ... (vezi toată discuția)
	                    Pigro	                   

Ce se intampla in urma unei donatii? Cel care primeste donatia devine proprietar de drept? Este vorba despre despre o cota parte dintr-un apartament si o ... (vezi toată discuția)

BescheaGeorgeta	                   

Buna ziua
Care este calea cea mai echitabila, sigura, neatacabila si cu costuri minime pentru rezolvarea urmatoarei situatii:  parintii mei detin impreuna ... (vezi toată discuția)
	                    BescheaGeorgeta	                   

Buna ziua
Care este calea cea mai echitabila, sigura, neatacabila si cu costuri minime pentru rezolvarea urmatoarei situatii:  parintii mei detin impreuna ... (vezi toată discuția)

CorF	                   

Buna ziua! Dupa moartea tatalui succesiunea apartamentului nostru a fost facuta pe mine fiul raposatului, fratele meu si mama. Ea s-a recasatorit, actualul sot ... (vezi toată discuția)
	                    CorF	                   

Buna ziua! Dupa moartea tatalui succesiunea apartamentului nostru a fost facuta pe mine fiul raposatului, fratele meu si mama. Ea s-a recasatorit, actualul sot ... (vezi toată discuția)