avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Decizie de carantinare pentru copil minor
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Decizie de carantinare pentru copil minor

Decizie de carantinare pentru copil

Bună seara,

Va rog sa ma ajutați cu o clarificare.
Astăzi am aflat ca la gradinita fetitei un copilaș are rezultat pozitiv la testul Covid.
Gradinita se va închide pentru doua săptămâni, iar din informațiile pe care le am DSP va dispune decizia de carantinare pentru 2 săptămâni a fetitei.
Cum se procedează în cazul acesta?
1. Se carantineaza și un părinte cu copilul urmând a primi concediu medical? (chiar în cazul în care ambii părinți pot face telemunca)
2. In cazul unui concediu medical, care este cuantumul indemnizației? (sunt asa multe modificări la lege, nu mai înțeleg care e ultima varianta care se aplica)
Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Am covid si am intrat in carantina Alyn91 Alyn91 Am covid si am intrat in carantina,din pacate am facut covid si m am testat testul fiind pozitiv. Toate bune si frumoase pana aici,eu lucrez la o firma din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care am un angajat care este testat pozitiv ... florin.hutanu@testergrup.ro florin.hutanu@testergrup.ro Buna ziua, In cazul in care am un angajat care este testat pozitiv Covid-19, am obligatia sa anunt DSP? Ce alte obligatii am in calitate de ... (vezi toată discuția)
Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)