avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Am covid si am intrat in carantina
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Am covid si am intrat in carantina

Am covid si am intrat in carantina,din pacate am facut covid si m am testat testul fiind pozitiv. Toate bune si frumoase pana aici,eu lucrez la o firma din romania dar sunt detașat in Franța testul l am facut in Franța,acum incerc sa obtin concediu medicat doar ca cei de la DSP mi au spus ca ei nu ma pot ajuta doar in situatia in care eu as fi fost in romania carantina. Cum as putea sa intru in posesia concediului medical in aceasta situație??? Mulțumesc frumos
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2022
Alyn91, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:20, 18 Februarie 2022
Daca aveti acte medicale din Franța și DSP nu va ajuta va rămâne varianta unui proces.
Nu aveați cum sa ieșiți din Franța ca sa veniți în carantină în România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, m-ar interesa cum as putea intra in posesia deciziei ... Miha78bv Miha78bv Buna ziua, M-ar interesa cum as putea intra in posesia deciziei de carantinare. Am facut test in 18 ian si a fost pozitiv. Nu reusesc sa iau legatura cu ... (vezi toată discuția)
Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)
Concediu medical carantina.buna as dori sa stiu daca concediul ... cristina velescu cristina velescu Concediu medical carantina.Buna as dori sa stiu daca concediul medical de carantina se acorda impreuna cu concediul medical pentru cei testati pozitiv cu ... (vezi toată discuția)