avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, M-ar interesa cum as putea intra in posesia ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, M-ar interesa cum as putea intra in posesia deciziei ...

Buna ziua,

M-ar interesa cum as putea intra in posesia deciziei de carantinare.
Am facut test in 18 ian si a fost pozitiv.
Nu reusesc sa iau legatura cu cei de la dsp. Medicul meu imi spune ca sa trimit e mail la cei de la dsp. Am trimis e mail dar nu am primit raspuns.
Nu pot primi concediu medical fara decizia de carantinare, nu pot primi salariu fara concediu medical.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:48, 1 Februarie 2022
Nu e o situatie singulara. Incercati prin telefon, vorbiti cu persoane care au trecut prin Covid-19 si va pot pune la dispozitie numere de telefon (altele decit cel oficial) ale celor de la DSP din judetul in care locuiti. E nevoie de multa insistenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc ... Allexander97 Allexander97 Buna ziua, Mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc rezolvare. Mama mea a fost confirmata in 18.10.3 2020 pozitiv cu COVID-19, a primit ... (vezi toată discuția)
Am covid si am intrat in carantina Alyn91 Alyn91 Am covid si am intrat in carantina,din pacate am facut covid si m am testat testul fiind pozitiv. Toate bune si frumoase pana aici,eu lucrez la o firma din ... (vezi toată discuția)
Decizie de carantinare pentru copil minor mirela.m mirela.m Decizie de carantinare pentru copil Bună seara, Va rog sa ma ajutați cu o clarificare. Astăzi am aflat ca la gradinita fetitei un copilaș are ... (vezi toată discuția)