avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am cerut un plan topografic și după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am cerut un plan topografic și după măsurători, ...

Bună ziua, am cerut un plan topografic și după măsurători, ne lipsesc 70 mp din gradina. Suntem vecini cu Primăria și în spatele grădinii e o gradina tot de stat. La început topografa a spus ca cei 70 mp lipsa sunt în spatele grădinii și sa vorbim cu vecinii sa le spunem ca o sa meargă sa măsoare și sa pună țăruși apoi sa ne mutam gardul. Acum spune ca cei 70 mp ar fi din cauza ca primăria a făcut gardul lor și ar fi mers strâmb cu el. Bani ne-a cerut la început 800 lei +taxe, acum spune ca ar mai trebui sa plătim 1000 lei pentru 2 repozitionari. E corect sa plătim banii ăștia sau primăria vrea sa își refacă și ei CF - ul pe banii noștri? Lămuriți-mă va rog care e treaba cu repozitionarile astea sa nu aruncam banii de pomana. Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am solicitat la începutul lunii decembrie un plan ... boianjicov boianjicov Bună ziua! Am solicitat la începutul lunii decembrie un plan topografic, cerut de arhitect pentru a ne putea face un proiect de casa, vrem sa construim la ... (vezi toată discuția)
Constructia gardului gabriel298 gabriel298 As vrea sa construiesc gardul de-a lungul gradinii. Am platit un topograf care a facut un plan cadastral. Planul este gresit in sensul ca da la vecinul din ... (vezi toată discuția)
Construire abuziva gard buradastoean buradastoean Buna ziua vecinii mei care au gradina alaturata cu a mea au constriut fara autorizatie un gard pe terenul meu netinand cont de expertiza topografica la o ... (vezi toată discuția)