avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am solicitat la începutul lunii decembrie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am solicitat la începutul lunii decembrie un plan ...

Bună ziua!
Am solicitat la începutul lunii decembrie un plan topografic, cerut de arhitect pentru a ne putea face un proiect de casa, vrem sa construim la părinți în curte. S-au făcut măsurători și nu coincide dimensiunea măsurată în teren cu cea din CF, ne-ar lipsi câțiva metri care ar fi la Primărie și în spatele grădinii care e de stat. Din decembrie tot așteptăm, mai puțin și e luna martie... La început doamna topograf a spus ca minusul e din spatele grădinii și ca ar trebui mutat gardul, acum spune ca minusul e din cauza gardului făcut de primărie și ca după îndreptarea gardului nu vom mai avea minusul. Problema e ca pe lângă banii plătiți acum ne mai cere bani pentru 2 repozitionari, 500 lei pentru fiecare. Ce e de făcut mai departe, cum sa abordam problema sa nu ne ia banii respectivi aiurea?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am cerut un plan topografic și după măsurători, ... boianjicov boianjicov Bună ziua, am cerut un plan topografic și după măsurători, ne lipsesc 70 mp din gradina. Suntem vecini cu Primăria și în spatele grădinii e o gradina ... (vezi toată discuția)
Constructia gardului gabriel298 gabriel298 As vrea sa construiesc gardul de-a lungul gradinii. Am platit un topograf care a facut un plan cadastral. Planul este gresit in sensul ca da la vecinul din ... (vezi toată discuția)
Rectificare schita cadastrala ContSters325113 ContSters325113 Supun atentie forumistilor urmatoarea speta: Am facut un antecontract pe o casa cu teren cu vanzatoarea care inca nu avea succesiunea facuta ...Am vazut ... (vezi toată discuția)