avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Stoc firma - TVA de plata in cazul lichidarii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Stoc firma - TVA de plata in cazul lichidarii

Buna ziua,

Doresc sa inchid o firma (SRL), sunt asociat unic. Societatea are stoc de marfa nevandut din 2009-2015. Asociatul unic a creditat firma peste valoarea de intrare a stocului. Marfa nu mai este vandabila. Se poate casa? trebuie achitat TVA aferent intregului stoc? Asociatul unic poate recupera din creditarea efectuata preluand stocul? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Compensare in natura datorii catre asociatul unic la dizolvarea firmei? amicoadriano amicoadriano Buna ziua, doresc sa lichidez voluntar un srl la care sunt asociat unic. Am creditat firma in total, pe baza de contract, cu 15000 RON si in stoc este ... (vezi toată discuția)
Scadere a stocului de marfa fara plata tva claudana claudana Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spune-ti cum as putea sa scad stocul de marfa la o firma de comert en-gross fara sa am TVA de plata la stat. Se poate prin ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma-stoc ramas Mediclinic Mediclinic Buna dimineata Am o firma pe care doresc sa o lichidez la care mai exista un stoc de marfa. Pentru stocul de marfa,va rog sa imi raspundeti care este ... (vezi toată discuția)