avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Cum trebuie sa procedez cu plata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Cum trebuie sa procedez cu plata salariului+diurna ...

Buna ziua,
Cum trebuie sa procedez cu plata salariului+diurna zilnica in cazul un conducator auto profesionist?
A sosit in Danemarca cu avionul iar la sosire i s-a efectuat un test covid.Luni am primit telefon de la Dsp si ne-au informat ca in acel avion a fost o persoana infectata.Din motive de siguranta s-a dispus izolarea soferului ptr 7 zile,pe cheltuiala angajatorului.Contractul din Romania este legal,salariul la incasat.Cum trebuie sa procedez cu diurna in acest caz?Mentionez ca nu a prestat nici un serviciu ptr firma in cele 7 zile de izolare.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Rayonsil , utilizator 08:18, 17 Februarie 2021
Diurna in concediu medical
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Dar angajatul nu a adus concediu medical la firma,el a fost pus in carantina in Danemarca.Nu a fost la vreun medic doar la testare de 3 ori.Dsp-ul a dispus aceasta masura.
Se poate trece automat in medical avand in vedere pandemia?
Multumesc.
Exista Decizia DSP pentru izolare ?
Am sunat la DSP Cluj si mi-au spus ca este inregistrat in baza de date.Noi ca firma nu avem alte detalii,doar am fost sunati si anuntati de masura impusa.Angajatul a fost izolat in Dk in camionul firmei,mancarea cumparata cu cardul firmei de colegi,transportul la centru de testare cu masina firmei.Multumesc
Trebuia sa-i intrebati si despre decizia de izolare ...

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt sofer pe comunitate si m-am infectat cu corona ... Marvic 17 Marvic 17 Buna ziua! Sunt sofer pe comunitate si m-am infectat cu corona virus, ajungand pt o noapte la urgențe in Olanda. Am fost depistat ca fiind pozitiv, cu ... (vezi toată discuția)
Intrarea in carantina ionel-s ionel-s Buna ziua. Fiind inca in delegatie in Germania managerul m-a anuntat ca la intoarcere trebuie sa intru in carantina doua saptamani. Adica incepand de vineri ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .am o cunostinta in varsta de 61 de ani testata pozitiv ... Mintulescu Monica Mintulescu Monica Buna ziua .Am o cunostinta in varsta de 61 de ani testata pozitiv Cov.19.A urmat procedura normala -izolare 14 zile cu concediul medicsl aferent .Dupa aceasta ... (vezi toată discuția)