avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua .Am o cunostinta in varsta de 61 de ani ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua .Am o cunostinta in varsta de 61 de ani testata pozitiv ...

Buna ziua .Am o cunostinta in varsta de 61 de ani testata pozitiv Cov.19.A urmat procedura normala -izolare 14 zile cu concediul medicsl aferent .Dupa aceasta perioada a repetat testul -iar pozitiv . Nemaiputand obtine CM a stat in izolare in baza concediului de odihna ( este corect) ?? Nu a mai sunat-o nimeni ..DSP..etc ..medicul de fam. I-a transmis ca nu are ce sa-i faca ....deci nu are nici un tratament....este speriata !! La spital nu o accepta pt internare!!! Cei de la locul de munca initial au acceptat sa ii accorde somaj insa acum ii trasnmit ca nu este posibil ....ce este de facut ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 16:45, 9 Septembrie 2020
Concediu medical trebuie sa dea medicul specialist de la unitatea care a urmarit bolnavul, adica un medic specialist desemnat de DSP. A fost data de curind si o hotarire judecatoreasca in acest sens. Medicul de familie da doar la persoane aflate in carantina sau izolare.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2020
latka, moderator
Am gasit stirea despre acel bolnav ce si-a cistigat drepturile in instanta:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

[covid-19] ce este de facut in urmatoarea situatie: angajatul este in ultima ... mlizz19 mlizz19 Ce este de facut in urmatoarea situatie: Angajatul este in ultima saptamana de preaviz, iar DSP-ul l-a bagat in carantina 14 zile, alaturi de o persoana ... (vezi toată discuția)
Exista un membru al familiei(sotia) confirmata co vid, toti ceilalti ... danielpredaionut danielpredaionut Exista un membru al familiei(sotia) confirmata CO VID, toti ceilalti membri si persoana confirmata sunt plasati in izolare la domiciliu pentru 14 zile. In a ... (vezi toată discuția)
Familie cu recent pozitiv Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Suntem o familie cu patru membri, din care 2 am fost pozitivi in Decembrie, acum probabil vindecati, am inteles ca cei care au cazuri usoare pot iesi din casa ... (vezi toată discuția)