Am primit o somatie de a merge la sediul poliției locale pt o parcare neparlamentara.
Dacă merg, imi vor face pv pe baza datelor înregistrate si automat amenda. Si asta indiferent dc as trece acolo. Pe pariu. Dar oare daca merg si declar că în ziua aia, am fost la un party cu 150 insi si am dat cuiva masina, nu am habar cui, ca eram beat la ora cand au sunat ei si nu am putut rapsunde macar, cui va da amenda?
Dacă nu, voi primi amenda pe baza legi 61/1991.
Evident , voi contesta amenda in cazul neprezentarii la ei la sediu.
Am sanse de castig ?
Exact asa ma gandeam si eu ... iar cand am vb cu politistul care ma sunase insistent, dupa si chiar si a 2 zi, imi spunea sa merg si sa spun acolo ce s a intamplat si ca asa e cel mai bn, ca altfel primesc PV pt neprezentare cf art.61/1991, ca ei comunica cu politia rutiera si au posibiliatea identificarii proprietarului.
Păi vă identificase deja :) Cei de la Locală primesc datele proprietarului de la Impozite și taxe, nu de la Rutieră. De-aia v-a știut numărul de telefon.
Invitația se trimite pentru a stabili șoferul, nu proprietarul, pentru că cine a condus trebuie identificat și amendat. Nu întotdeauna proprietarul conduce vehiculul parcat neregulamentar.