avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua, acum doi ani am primit ca pedeapsa amanarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua, acum doi ani am primit ca pedeapsa amanarea aplicarii ...

buna ziua,
acum doi ani am primit ca pedeapsa amanarea aplicarii amenzii fiind supravegheat care s-a terminat ok in noiembrie anul trecut iar permisul nu a fost luat si am ramas curat cu cazierul...dar acum iarasi am pacatuit si a iesit 0.52 in aerul expirat, iar rezultatul din sange inca nu il stiu.
as dori sa va intreb ca idee la ce ar trebui sa astept
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: georgescu99 , utilizator 12:38, 18 Februarie 2021
multumesc si pentru acest sfat
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2021
georgescu99, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost depistat cu alcool la volan Alex34@gmail.com Alex34@gmail.com Am fost depistat cu .0.85 in fiola in traffic am cazier curat pot scăpa cu amânarea aplicării pedepsei mulțumesc frumos (vezi toată discuția)
Retinerea permisului Barbuceanu Barbuceanu Buna ziua! Pe 12.12.2016 permisul de conducere mi a fost retinut din cauza alcoolului 0.48 mg/l am fost la IML si dosarul a fost trimis la parchet. Cat poate ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie mare ce ma asteapta? andrei7676 andrei7676 Buna seara ! Am o intrebare relativ de situatia in care mi s-a dectetat in sange 2.14 alcoolemie (fara niciun incident,fara antecedente anterioare).Nu ma ... (vezi toată discuția)