avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa radiata inca taxata.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa radiata inca taxata.

Pfa radiata inca taxata.
In 2005 am deschis un pfa la Iasi. In 2008 am facut cerere de inchidere, in 2010 a fost radiata din oficiu. Am primit recent instiintare de la anaf ca am de platit ceva pentru 2020 si inca ceva sume din 2016. E posibil sa fiu taxata chiar daca am fost radiata? Din 2014 am domiciliu fiscal in alta tara din Europa. Cum ar trebui sa procedez daca nu sunt in tara? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Restante de plata pentru pfa inchis dumitriu_carmen dumitriu_carmen Buna ziua, va rog daca ma poate ajuta cineva intr-o situatie. Tatal meu a avut in 2003 deschis un PFA cand s-a dus la primarie sa-l inchida i s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Amenda din 2007 sanepid bobyyy bobyyy In anul 2005 sotia a deschis un AF toate bune , in 2010 nu am schimbat autorizatia de functionare si s-a radiat din oficiu, in 2013 am predat autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Instiintare cnas allie22 allie22 Buna seara! Am primit de la CNAS o instiintare si am nevoie de ajutorul cuiva mai informat decat mine. In 2005 am infiintat un PFA, l-am radiat in 2010. ... (vezi toată discuția)