avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, În anul 2017 am fost angajată la o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, În anul 2017 am fost angajată la o agenție de ...

Bună ziua,
În anul 2017 am fost angajată la o agenție de pariuri. Un client a spart un aparat și în data de 16.02.2021 am primit o citație pentru a mă prezenta în calitate de martor la dosarul penal pe care i l-a făcut. Menționez că poliția are acces la filmarea de atunci. În cazul în care nu mă prezint există consecinte? Iar dacă mă prezint o să trebuiască să merg mereu în tribunal? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AndreeaIlie29 , utilizator 19:31, 16 Februarie 2021
Aveti obligația sa vă prezentati de câte ori sunteti citata. Dacă nu va prezentati, riscați sa fiți amendata și adusa cu mandat de aducere.
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Mi-a spus de la politie ca o sa fie nevoie sa vin decat o singura data, insa exista posibilitatea sa merg de fiecare data cand are proces?
La instanta o sa va cheme o data sa va audieze, nu o sa veniți la toate termenele
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Am inteles. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citat in calitate de martor la politie- sunt obligat sa ma prezint? marietka marietka sunt chemat ca martor la politie sa dau o declaratie sunt obligat daca nu am fost de fata? in urma cu aproape 2 ani am chemat 7 persoane la munca unde acolo ... (vezi toată discuția)
Citat ca martor cu catuse un om simplu un om simplu Buna, Ieri seara am fost vizitat acsa de un jandarm care a spus ca are un mandat de aducere pe numele meu la tribunal pentru data de maine dimineata in ... (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)