avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE IN PROFESIA DE AVOCAT SEPTEMBRIE 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE IN PROFESIA DE AVOCAT SEPTEMBRIE 2009

Sunt foarte surprinsa de faptul ca unbr a decis organizarea unei sesiuni de admitere in profesie in luna februarie 2010. Am aflat astazi despre acest examen si nu m-am hotarat daca sa particip sau nu......mi se pare ca nu am suficient timp pentru o pregatire temeinica. Am aflat de pe forum ca exista sinteze ale materiilor ce urmeaza a face obiectul examinarii si as dori sa stiu de unde le pot achizitiona.
In acelasi timp, am absolvit facultatea de Drept "Simion Barnutiu" si stiu ca domnul Les, decanul facultatii si autorul unui tratat de drept procesual civil destul de stufos (cam o mie de pagini) este deosebit de exigent cand vine vorba de materia dumnealui. Credeti ca ar trebui sa invatam dupa cursul dumnealui?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 18:00, 3 Ianuarie 2010
Buna seara,
Da,exista sinteze ale materiilor ce fac obiectul examenului de admitere.Aceste sinteze sunt de la editura Nomina Lex si pot fi achizitionate de pe site-ul editurii.
[ link extern ] /
In ceea ce priveste tratatul domnului Les...nu cred ca este neaparat sa invatati dupa acest tratat,dar daca doriti,puteti sa studiati dupa acesta.
Ati putea de asemeni sa va pregatiti dupa lucrarea d-nei Mihaela Tabarca (editie in doua volume,editia a II-a,revazuta si actualizata din 2008,aparuta la editura UNIVERSUL jURIDIC).

Mult succes si spor la invatat!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)
Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou allyynnutza allyynnutza Buna ziua. Legat de admiterea la barou, care se pare ca va avea loc in luna noiembrie, ce carti de sinteze bune imi puteti recomanda? In cursurile si tratatele ... (vezi toată discuția)