avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... POT BENEFICIA DE SOMAJ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

POT BENEFICIA DE SOMAJ?

Buna ziua! M-am angajat anul trecut pe 02.02.2009 la o firma cu contract de munca pe perioada determinata pe 1 an. In cazul in care nu mi se mai prelungeste contrctul pot beneficia de somaj? am mai lucrat si la alte firme dar cu pauza intre ele mai mare d eo luna.
Cel mai recent răspuns: oanacleo , utilizator 21:04, 7 Ianuarie 2010
da, cu conditia sa aveti stagiul minim de cotizare adica 12luni lucrate in ultimele 24 ( a cate 8 ore/zi) =D>
Fiind o desfacere a CIM urmare a expirarii contractului puteti beneficia de indemnizatie somaj daca, aveti 12 luni lucrate constituind stagiu de cotizare in ultimile 24.Cele 12 luni se pot compune prin activitatea desfasurata la mai multi angajatori.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? beatrice18 beatrice18 Buna ziua,in 30 iulie imi expira contractul de munca fiind incheiat pe perioada determinata..Sunt insarcinata in 4 luni iar de indemnizatia de crestere a ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? floana floana Buna ziua, In luna mai 2011 am demisionat de la firma unde lucram , nu am fost inregistrat la Fortele de munca , am avut o pauza de 5 luni fara niciun fel ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj, daca 2 luni nu am avut un loc de munca? MIELUTA MIELUTA Buna ziua, Am nevoie de un raspuns urgent, daca poate sa ma ajute cineva. Pot beneficia de somaj in cazul in care sunt angajata de 2 luni la o firma si se ... (vezi toată discuția)