avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate rezilia un contract de vânzare-cumpărare cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate rezilia un contract de vânzare-cumpărare cu uzufruct?

Bună ziua. Acum mai bine de 10 ani soțul meu a făcut cu bunica lui, contract de vânzare cumpărare cu uzufruct,pentru casa și terenuri. Fiind la o distanta mai mare de noi, mama soțului sa decis sa se mute cu bunica pentru a fi aproape de ea, și sa o poată îngriji. În acest timp mama a investit acolo sute de milioane în renovări +alta construcție cu bucătărie moderna, baie, cămară, living, termopane! Acum, între ele au apărut diverse discuții, bunica fiind foarte foarte dificila, și unul dintre copiii ei ii tot baga în cap sa strice contractul cu noi, ca să ii treacă lui. Bunica este foarte influențabila. Se poate face acest lucru? Specifica ca nu ar avea martori ca nu am îngrijit-o, decât mincinoși! Am înțeles ca ea a început pe ascuns procedura, pe la notar, avocați.. Se poate sa desfacă contractul? Și ce se întâmplă cu banii investiți acolo in aparaturi, construcții, termopane etc? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumpărare cu uzufruct viager si clauza de intretinere Anisoaraany Anisoaraany Buna ziua. Acum 7 ani ,bunica a facut contract de vanzare-cumparare a bunurilor ei(casa,terenuri),cu uzufruct viager si clauza de întreținere,si a trecut ... (vezi toată discuția)
Probleme uzul fruct laura_lupu2002 laura_lupu2002 Bunicii sotului ne-au facut act de vanzare cumparare pentru o suprafata de 200 mp,cu clauza de intretinere ajutor in gospodarie, etc. Bunica a murit acum 2 ... (vezi toată discuția)
Vânzătorul imi cere actele proprietății pe care am cumparat-o Anisoaraany Anisoaraany Buna ziua. Acum 8 ani am cumparat de la bunica mea,prin contract de vanzare-cumparare cu uzufruct locuinta si terenurile ei! De vreo 3 ani,mama sa mutat si ... (vezi toată discuția)